Суд засудив на три роки 19-річного закарпатця за крадіжку більше тонни металобрухту

Суд засудив на три роки 19-річного закарпатця за крадіжку більше тонни металобрухту

05.02.15 11:03 0 669
На рахунку цього жителя м.Берегово Закарпатської області - п'ять крадіжок. За вчинення двох юнак вже «відсидів» три роки за гратами, звільнившись з місць позбавлення волі на початку 2014 року. І от знову взявся за старе…

Упродовж одного місяця 19-річний хлопець, у змові з молодшим на три роки товаришем, тричі обкрадав садиби берегівчан. Крали вони здебільшого металеві вироби, які можна було продати як металобрухт. Загалом на рахунку злодіїв понад тисяча кілограмів викраденого металобрухту.

На заваді злодійкуватим молодикам стали берегівські правоохоронці. Вони припинили злочинну діяльність юнаків, порушивши кримінальне провадження за ч. 3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України. Кримінальне провадження, після виконання ряду слідчих дій та експертиз, було направлено до суду.

В суді юнак свою вину у скоєному визнав та обіцяв в майбутньому подібного не вчиняти. Суд взяв до уваги розкаяння молодого підсудного. Однак, зважаючи на те, що парубок вчинив рецидив умисних злочинів, суд виніс йому вирок - 3 роки та 3 місяці позбавлення волі.

Його неповнолітнього спільника суд звільнив від відбування призначеного покарання, якщо він протягом визначеного судом іспитового строку не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов'язки.

Яна Денисюк

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Надал вручив ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ