Керівництво органів влади та місцевого самоврядування Закарпаття проходить дводенне навчання з питань організації та виконання на відповідних адміністративних територіях заходів цивільного захисту

Керівництво органів влади та місцевого самоврядування Закарпаття проходить дводенне навчання з питань організації та виконання на відповідних адміністративних територіях заходів цивільного захисту

05.02.15 08:53 0 646
4 лютого, о 10:00 в сесійній залі Закарпатської облдержадміністрації розпочалося короткострокове навчання з питань організації та виконання на відповідних адміністративних територіях заходів цивільного захисту. Даний дводенний захід проходить з ініціативи голови Закарпатської обласної державної адміністрації Василя Губаля. Також у навчаннях взяв участь і голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко.

4-5 лютого керівництво райдержадміністрацій та міськвиконкомів, голови місцевих комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, очільники структурних підрозділів з питань цивільного захисту, районних, селищних рад та голів міст районного значення прослухають лекції щодо утримання та приведення у готовність захисних споруд цивільного захисту, шляхи та засоби забезпечення сталого функціонування потенційно-небезпечних об’єктів та об’єктів підвищеної небезпеки в умовах надзвичайних ситуацій; підготовка населення до дій при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

Також викладачі навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Закарпатської області зупиняться й на інших актуальних питаннях цивільного захисту, приміром, надання само- і взаємодопомоги при аваріях та надзвичайних ситуаціях. Для цього розроблено відповідний навчально-тематичний план.

«Реалії сьогодення такі, що вимагають від людей обізнаності щодо правильних дій у різних складних умовах, навіть у надзвичайних ситуаціях воєнного характеру. Аналогічні навчання потрібно проводити й на місцевих рівнях, адже люди повинні відчувати себе в безпеці та бути захищеними», - наголосив перед присутніми заступник голови регіональної комісії з питань ТЕБ та НС Закарпатської облдержадміністрації – начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Мирослав Щербей.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Протидія корупції – ...

КОМЕНТАРІ