За побиття ужгородця правопорушникам доведеться відповідати

За побиття ужгородця правопорушникам доведеться відповідати

05.02.15 15:51 0 631
Ужгородські міліціонери оперативно встановили особи зловмисників, які нанесли тілесні ушкодження жителю міста. За даним фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження.

Днями по телефону «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря обласної клінічної лікарні про те, що до них за медичною допомогою звернувся 58-річний мешканець міста. Під час медичного огляду у нього виявлено тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми й струсу головного мозку.

Правоохоронці відразу прибули до лікарні для з'ясування обставин даної події. Зі слів потерпілого, вищезазначені тілесні ушкодження отримав за місцем проживання від знайомих з виду чоловіків.

Працівники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції встановили, що до скоєння злочину причетні двоє 36-річних ужгородців.

Відомості про події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом ужгородської міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України (Умисне легке тілесне ушкодження), санкція якої передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадські роботи на строк до 200 годин, або виправні роботи на строк до 1 року. Триває слідство.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Тернопільський біатлоніст ...

КОМЕНТАРІ