Нова Ушиця: рятувальники навчали школярів правил поведінки під час надзвичайних подій

Нова Ушиця: рятувальники навчали школярів правил поведінки під час надзвичайних подій

05.02.15 17:02 0 650
Протягом 3 та 4 лютого працівники Новоушицького районного сектору Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області навчали школярів, як діяти за сигналом оповіщення про загрозу або виникнення надзвичайної ситуації, а керівників, - як організувати евакуацію дітей із навчального закладу.

Рятувальники зазначили, що однією з найбільш вразливих категорій є діти, а в період навчального процесу за їх безпеку відповідають вчителі, тому всі вони повинні знати правила безпеки, а також, як поводитися з вибухонебезпечними предметами. Крім того, фахівці ДСНС детально розповіли про засоби індивідуального захисту, їх види та правила користування ними. На завершення навчання працівники освіти пройшли опитування та перевірили свої знання.

На території Новоушицького району триває активна робота щодо навчання населення та працівників окремих галузей основам цивільного захисту. У зв’язку із цим громадян необхідно навчити діям у разі різноманітних екстремальних ситуацій, у тому числі, й у випадку загрози терористичних актів або військових дій.

Новоушицький районний сектор

ГУДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мобильные Wi-Fi роутеры ...
Наступна новина: В Ужгороді міліціонери ...

КОМЕНТАРІ