Більшість крадіїв авто та винуватців ДТП працівники ДАІ Хмельниччини затримують за "гарячими слідами"

Більшість крадіїв авто та винуватців ДТП працівники ДАІ Хмельниччини затримують за "гарячими слідами"

05.02.15 09:21 0 596
З початку року на теренах Хмельницької області було скоєно 5 ДТП, в яких винуватці зникли з місця пригоди, та 9 заволодінь автотранспортом. У більшості випадків зловмисники були розшукані працівниками ДАІ впродовж кількох годин.

Лише за січень цього року на території Хмельницької області сталося 5 дорожньо-транспортних пригод, в яких винуватці зникли з місця пригоди і не надали допомоги потерпілим. Та завдяки співпраці з населенням та злагодженим діям працівників ДАІ чотирьох втікачів вдалося затримати за «гарячими слідами».

Останнє таке ДТП сталося в одному із сіл Летичівського району. О першій годині ночі водій іномарки скоїв наїзд на 21-річну місцеву жительку, яка йшла по узбіччю дороги, а після скоєння автопригоди зник з місця події. Від отриманих травм потерпіла померла на місці події. О 8-ій ранку її тіло виявив чоловік, біля господарства якого сталася дорожньо-транспортна пригода. Того ж дня працівникам ДАІ вдалося затримати водія-втікача в сусідньому селі. Ним виявився 40-річний житель селища міського типу Меджибіж. Пошкодження на його автомобілі «Ford C-Max» говорили самі за себе.

Не менш болючою проблемою є крадіжка транспортних засобів, яких з початку року на теренах області скоєно вже 9. 7 із них розшукано і повернуто власникам. «ВАЗ-2107» та мопед «SIMPLE» ще знаходяться у розшуку, але власники можуть бути впевнені, що працівники міліції їх знайдуть. Так, нещодавно розшукали автомобіль «Honda CR-V», який був викрадений ще у вересні 2014 року.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліціонери продовжують ...
Наступна новина: Буковинські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ