На Львівщині судитимуть організаторів грального бізнесу

На Львівщині судитимуть організаторів грального бізнесу

05.02.15 14:52 0 658
Кримінальні провадження, щодо двох організаторів ігрових салонів у Дрогобичі та Городку, викритих працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області, передані на розгляд до суду.

У вересні-жовтні минулого року, правоохоронці припинили діяльність двох підпільних гральних закладів, у яких, всупереч вимогам Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні», надавались послуги азартного характеру і виплачувалась грошова винагорода.

У Дрогобичі, внаслідок проведеного санкціонованого обшуку, з підпільного грального закладу було вилучено дев'ять системних блоків з інстальованим спеціальним програмним забезпеченням, за допомогою яких зловмисники надавали послуги гравцям. Умовою участі у грі було внесення гравцем ставки, що дає змогу отримати виграш. Доведено причетність до діяльності закладу 49-річного місцевого мешканця.

У місті Городок, правоохоронці припинили діяльність ще одного грального закладу, який було організовано 41-річним підприємцем. Діяльність закладу приховувалась від оточуючих, вхідні двері були постійно зачинені. З приміщення під час санкціонованого обшуку було вилучено десять гральних апаратів. Цього разу до викриття діяльності грального закладу долучились журналісти телеканалу «ЗІК», котрі виявили бажання на власні очі побачити роботу працівників ДСБЕЗ.

В обидвох випадках правоохоронці провели відповідні експертизи вилученого обладнання, організаторам грального бізнесу довели надання послуг азартного характеру та повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.203 зн.2 КК України. Зараз кримінальні провадження скеровано на розгляд місцевих судів.

Головне управління МВС України у Львівській області вкотре попереджає громадян про кримінальну відповідальність за будь-яку діяльність у сфері грального бізнесу. Така діяльність є особливо тяжким злочином, і карається штрафом від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із конфіскацією грального обладнання.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Три роки тюрми ...
Наступна новина: На Тернопіллі конкурс ...

КОМЕНТАРІ