У Львівській області у Червонограді судитимуть жінку,котра двічі обікрала свого співмешканця

У Львівській області у Червонограді судитимуть жінку,котра двічі обікрала свого співмешканця

05.02.15 17:40 0 641
На розгляд Червоноградського міського суду скеровано кримінальне провадження щодо 25-річної місцевої мешканки, котра обікрала свого співмешканця. В минулому жінка вже неодноразово притягувалась до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Так, у Червоноградський МВ міліції звернувся 47-річний місцевий житель з заявою про крадіжку особистих речей зі свого будинку. За словами чоловіка, його співмешканка відкрито заволоділа належним йому мобільним телефоном марки «Самсунг», вартістю 610 гривень, а наступного дня викрала з підвального приміщення велосипед «Україна», ручний насос до велосипеда та дорожню сумку, на загальну суму 1000 гривень.

Правоохоронці встановили особу зловмисниці. Нею виявилась 25-річна місцева мешканка, котра зізналась у скоєному. За словами жінки, викрадені речі вона продала, а гроші витратила на власні потреби.

Кримінальні провадження, відкриті за ч.2 ст.186 КК України (грабіж) та ч.2 ст.185 (крадіжка) КК України, скеровано на розгляд до суду. Зловмисниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопілля: завдяки ...

КОМЕНТАРІ