У Львівській області у Червонограді представники "Сокола" та "Свободи" провели для школярів військово-практичний вишкіл

У Львівській області у Червонограді представники "Сокола" та "Свободи" провели для школярів військово-практичний вишкіл

05.02.15 09:29 0 664
Червоноградська молодіжна громадська організація "Сокіл", за підтримки місцевого осередку ВО "Свобода", 3 лютого 2015 року організували військово-практичний вишкіл для учнів Червоноградської загальноосвітньої школи № 12.

Навчання проводив боєць окремої чоти "Карпатська Січ", голова Львівської обласної громадської організації "Сокіл" Богдан Федун, який нещодавно повернувся зі Сходу.

Керівник обласного "Сокола" розповів молоді Червонограда, як себе поводити під час повітряної атаки ворога, як надати першу медичну допомогу під час поранення. Богдан Федун також продемонстрував, як поводитися із бойовою зброєю та гранатами.

Заступник голови Червоноградської організації "Сокіл" Олександр Луцик зазначив: "Це не останні такі навчання в Червонограді. Ми плануємо провесті низку подібних вишколів серед молоді Червонограда, Соснівки та Гірника. Після таких заходів червоноградська патріотично налаштована молодь вливається в лави нашої організації і починає отримувати духовно-патріотичний та початковий військовий вишкіл".

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині міліція ...
Наступна новина: Закарпаття: на Берегівщині ...

КОМЕНТАРІ