Чернігів: Міська рада передала продуктові набори бійцям у військовий госпіталь

Чернігів: Міська рада передала продуктові набори бійцям у військовий госпіталь

05.02.15 09:52 0 589
З Чернігівської міської ради передали продуктові набори для понад 40 бійців, які прибули цього тижня на лікування до 407-го базового військового госпіталю. Про це повідомив перший заступник міського голови Микола Миргородський.

Він зазначив, що спілкувався із начальником госпіталю полковником медичної служби Олександром Слєсаренком, і керівник медзакладу поінформував, що військовослужбовці забезпечені необхідними ліками та якісним харчуванням. Тож бійцям передали фрукти, соки, солодощі, щоб вони зміцнювалися та швидше одужували.

Керівництво міської ради висловило вдячність чернігівським волонтерам, які підтримують бійців у нашому госпіталі, і в інших медичних закладах країни, а головне – роблять важливий внесок у допомогу в зоні військових дій. Адже у нинішній час ніхто не має права залишатися байдужим.

Зараз на лікуванні у Чернігівському 407-му базовому військовому госпіталі перебувають понад 80 поранених із зони проведення антитерористичної операції.

У Регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України не підтвердили оприлюднену учора волонтерами у місцевих ЗМІ інформацію про переповнення госпіталю пораненими.

"Військовий госпіталь у Чернігові готовий прийняти ще до 150 поранених. Загалом, кількість військовослужбовців, які там лікуються, є динамічною і постійно змінюється – хтось їде додому, когось переводять на реабілітацію до санаторіїв", - пояснив працівник медіа-центру.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Збаразькі добровольці: ...

КОМЕНТАРІ