рятувальники прийняли участь у засіданні міського штабу з питань,пов’язаних із соціальним забезпеченням громадян України,які прибули на тимчасове проживання до міста з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО.

рятувальники прийняли участь у засіданні міського штабу з питань,пов’язаних із соціальним забезпеченням громадян України,які прибули на тимчасове проживання до міста з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО.

05.02.15 16:49 0 693
3 лютого у виконавчому комітеті Кузнецовської міської ради рятувальники міського сектору ГУ ДСНС у Рівненській області прийняли участь у засіданні міського штабу з питань, пов’язаних із соціальним забезпеченням громадян України, які прибули на тимчасове проживання до міста Кузнецовськ з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.

Під час засідання були розглянуті питання щодо виділення на території міста додаткових приміщень для розселення вимушених переселенців, їхньої зустрічі, створення резерву продуктів харчування та речей першої необхідності.

Вході засідання було відмічено роботу моніторингової та мобільної груп, які створені та діють з метою соціально інспектування, обстеження житлово-побутових умов переселенців, визначення їх потреб, нагадування громадянам елементарних правил пожежної безпеки у побуті, проведення моніторингу психологічної адаптації з метою виявлення можливих проблем та надання інформаційних послуг.

Загалом, на території міста Кузнецовськ перебуває близько 110 громадян які перемістилися з тимчасово окупованих територій та районів проведення антитерористичної операції, в основному люди приїхали до родичів, друзів, знайомих, але є невелика кількість громадян, які були змушені покинути власні домівки та їхати "в нікуди", щоб вберегти своє життя та життя своїх рідних.

Тому усі установи, організації та рятувальники, що входять до складу міського штабу, в межах компетенції максимально виконують покладені на них завдання та надають допомогу громадянам, які залишили свої будинки і приїхали до Рівненщини в пошуках більш сприятливих умов для життя.

Кузнецовський міський сектор

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вирішення проблем зі ...
Наступна новина: На Вінничині на блокпосту ...

КОМЕНТАРІ