відбулась семінар-нарада з керівниками хімічно-небезпечних підприємств області щодо функціонування у період режиму підвищеної готовності

відбулась семінар-нарада з керівниками хімічно-небезпечних підприємств області щодо функціонування у період режиму підвищеної готовності

05.02.15 08:49 0 645
04 лютого співробітники Головного управління ДСНС України у Рівненській області спільно із представниками навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності провели семінар-нараду із керівниками хімічно-небезпечних підприємств, які знаходяться на території Рівненщини.

Теоретична частина відбулась в актовій залі ПАТ «Рівнехолод» за темою «Організація та планування заходів щодо захисту населення та персоналу у період режиму підвищеної готовності на хімічно-небезпечних об’єктах».

У вступному слові до присутніх керівників звернувся заступник начальника ГУ ДСНС підполковник служби цивільного захисту Олег Панюк. Зокрема він розповів про стан техногенної та пожежної безпеки в регіоні, проаналізував виконання заходів у сфері цивільного захисту та техногенної безпеки. Наголосив на неухильному дотриманні усіх керівних документів та розпоряджень уряду щодо недопущення виникнення надзвичайних ситуацій у період режиму підвищеної готовності.

Під час заходу фахівці ГУ ДСНС та керівники об’єктів розглянули найімовірніші сценарії розвитку надзвичайних пригод та шляхи їх вирішення, починаючи від терористичної загрози і закінчуючи активними бойовими діями.

Окрім цього, рятувальники наголосили на дотриманні порядку забезпечення засобами індивідуального захисту персоналу підприємств та населення області, яке проживає у прогнозованих зонах хімічного забруднення.

Присутнім було продемонстровано навчальний відеофільм та роздано листівки щодо дій у період підвищеної готовності.

Практична частина відбулась на території ПАТ «Рівнехолод», де формуванням цивільного захисту об’єкту був ліквідований умовний витік аміаку.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові розшукали ...
Наступна новина: У Тернополі збудують нові ...

КОМЕНТАРІ