В Рівному вуличною торгівлею керуватимуть самі підприємці

В Рівному вуличною торгівлею керуватимуть самі підприємці

05.02.15 18:22 0 712
Підприємці, що торгують на вулиці Шевченка поблизу продуктового ринку тепер самостійно впорядковуватимуть, утримуватимуть та керуватимуть торгівлею, яка поки лишатиметься невід‘ємною частиною життя міста.

За порадою міської влади більшість підприємців з цієї вулиці, понад сто двадцять, створили громадську організацію. Тепер вони незалежні від ринку "Моріон" і орендної плати туди не вноситимуть.

Отож, аби побачити як підприємці впораються з управлінням торгівлею на вулиці Шевченка, з ними було підписано угоду на три місяці.

Міський голова Хомко каже – якщо впораються договір буде продовжено і надалі – до стабілізації ситуації в державі. Бо на думку Володимира Хомка, з часом ринки відійдуть в минуле, як у більшості європейських країн. Що ж до утворення у Рівному «Ярмарку на Шевченка», як відомо не всі сприйняли цю ідею. Це в першу чергу керівництво ринку Моріон та кілька торгуючих.

Додамо, що укладений договір на найближчому засіданні має затвердити міськвиконком. І вже до кінця місяця подібним чином впорядкувати торгівлю біля ринку міська влада збирається і на інших прилеглих вулицях – Пересопницькій та Сагайдачного.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Видеорегистратор — ...
Наступна новина: На Тернопіллі фахівці ...

КОМЕНТАРІ