У Рівненській області радивилівські правоохоронці зловили мисливця за велосипедами

У Рівненській області радивилівські правоохоронці зловили мисливця за велосипедами

05.02.15 11:03 0 607
Спільними зусиллями працівників карного розшуку, дільничних інспекторів міліції та членів міського громадського формування «Граніт» було затримано чоловіка, який викрадав чужі велосипеди.

Правоохоронці також встановили, що зловмисник чинить протиправні дії саме у базарні дні, коли легко загубитися серед великого натовпу людей. Потерпілі розповіли, що саме в ту пору приїздили до центру міста за покупками.

Розкрити ці злочини довелося за допомогою встановленим міською владою камерам відеоспостереження в центральній частині міста. Завдяки зображенню на них міліціонери здобули інформацію про зовнішній вигляд чоловіка, одяг та інші особливі прикмети. Майже два тижні знадобилось правоохоронцям, аби затримати злодія.

Ним виявився 55–річний житель одного із ближніх сіл району, - коментує подію начальник міліції громадської безпеки Олександр Собчук. – Під час огляду в його господарстві знайшли два велосипеди заявників. Чоловік пильнував, переважно, не замкнені двоколісні транспортні засоби, а про те, що заподіює потерпілим близько двох тисяч гривень збитку, навіть не думав. Як він пояснив, продавати викрадене наміру не мав, а лишень хотів використовувати для своїх потреб.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає від 850 гривень штрафу, або ж до трьох років позбавлення волі.

Оксана Шуляк,

Радивилівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Суд засудив на три роки ...
Наступна новина: 5 лютого на Чернігівщині ...

КОМЕНТАРІ