У Рівненській області майбутні перукарі вчаться у відомих майстрів з Києва

У Рівненській області майбутні перукарі вчаться у відомих майстрів з Києва

05.02.15 13:55 0 751
Учні топ-стиліста світового рівня Володимира Тарасюка, який заснував Академію перукарського мистецтва та є визнаним суддею міжнародного класу, провели практичний семінар для слухачів Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Два дні майбутні перукарі-модельєри вчилися у майстрів Stylistik group SAYPLE.

Незабаром у цієї групи буде державна кваліфікаційна атестація. Роботодавці вже зараз приглядаються до майбутніх випускників, аби кращих взяти на роботу. Саме слухачам, яких запрошують працювати в новий рівненський салон, пощастило прослухати курс майстрів з Києва. Навчання було спрямоване на систематизацію фундаментальних знань і розширення творчої уяви, виконання зачісок з комбінаціями технік та форм на основі: лінія, градація, шари.

Робота SAYPLE-команди викликала захоплення і щиру вдячність слухачів.

Якщо ви хочете працювати в індустрії краси, мрієте створювати модні зачіски, стати майстром хорошого настрою, приходьте на навчання до Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості (м. Рівне, вул. Пирогова, 8, тел. 68-37-95).

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Что такое плед
Наступна новина: В Луцьку управління ...

КОМЕНТАРІ