У Хмельницькому правоохоронці виявили підпільний цех із виготовлення фальсифікованого одягу під логотипом відомих світових брендів (+)

У Хмельницькому правоохоронці виявили підпільний цех із виготовлення фальсифікованого одягу під логотипом відомих світових брендів (+)

05.02.15 18:06 0 776
Під час санкціонованих обшуків у цеху та місцях збуту товару було вилучено одяг та устаткування на загальну суму майже 4 мільйони гривень.

Працівниками сектору захисту прав інтелектуальної власності управління Державної служби по боротьбі з економічною злочинністю УМВС на території міста Хмельницького було викрито діяльність підпільного цеху по виготовленню фальсифікованого спортивного одягу із нанесенням логотипів відомих світових брендів. Також було встановлено розгалужену мережу розповсюдження даного фальсифікату на речових ринках обласного центру.

На підставі ухвал Хмельницького міськрайонного суду працівниками міліції було проведено 9 санкціонованих обшуків у цеху та місцях збуту товару, в ході яких було вилучено фальсифікований одяг, устаткування з матрицями для нанесення логотипів та інші товарно-матеріальні цінності на загальну суму майже 4 мільйони гривень.

Як повідомив начальник УДСБЕЗ УМВС України в Хмельницькій області Олександр Федорович, слідчим управлінням по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 229 «Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару» Кримінального кодексу України. Подібні дії караються штрафом від 10 тисяч до 15 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років або без такого та з конфіскацією і знищенням відповідної продукції та знарядь і матеріалів, які спеціально використовувалися для її виготовлення.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку у бюджеті ...
Наступна новина: Что подарить на новоселье?

КОМЕНТАРІ