На Тернопіллі іван Крисак звернувся до військовозобов’язаних,матерів та дружин мобілізованих

На Тернопіллі іван Крисак звернувся до військовозобов’язаних,матерів та дружин мобілізованих

05.02.15 16:38 0 727
Виконання першого етапу четвертої черги мобілізації на Тернопільщині забезпечено лише на 23%. На цьому наголосив виконувач обов'язків військового комісара Тернопільського обласного військового комісаріату, полковник Володимир Катинський під час наради, яку провів виконувач обов'язків голови Тернопільської облдержадміністрації Іван Крисак 4 лютого.

«Хмельниччина, Вінниччина, Черкащина виконали планові мобілізаційні завдання ще на початку лютого. Тернопільщина за показниками відстає, що особливо прикро, адже вона завжди славилася своїми патріотами, саме наші земляки розпочали Революцію Гідності, тож я не розумію, чому ніхто не стає на захист держави, - додав Володимир Катинський. – У розшуку за ухилення від мобілізації перебуває майже 20 тисяч чоловіків».

Іван Крисак підкреслив, що важливіших, ніж питання мобілізації наразі немає.

«Всі свідомі українці взяли у руки зброю, і, незалежно від мови, якою розмовляють, національної чи конфесійної приналежності, соціального статусу чи віку, стоять на передовій і ціною власного життя захищають наш спокій. Ми не маємо морального права залишити їх на поталу ворогу, свідомо допустити, щоби наші побратими, друзі, знайомі та близькі гинули там, на фронті. Так, на війну йти не хоче ніхто. Але ж хто, як не ми. Тому звертаюся до всіх патріотів області. Не чекаючи повістки від комісаріату, зголосіться до лав Збройних Сил України та станьте на захист Вітчизни! Звертаюся до свідомих чоловіків. Отримавши повістку, не ховайтеся від виконання свого громадянського обов'язку, а виконайте його! Звертаюся до матерів та дружин мобілізованих. Не стримуйте своїх рідних та близьких, а підтримайте їх. Тільки разом нам вдасться подолати ворога!», - наголосив виконувач обов'язків голови ОДА.

Під час наради також обговорили питання забезпечення правопорядку під час проведення призову військовозобов'язаних в області. Директор департаменту охорони здоров'я ОДА Володимир Курило доповів про роботу призовних медичних комісій. Торкнулися і виконання пункту 10 розпорядження голови ОДА від 27 січня 2015 року № 26-од «Про утворення оперативного штабу з питань безпеки громадян та захисту найважливіших об'єктів інфраструктури Тернопільської області» стосовно забезпечення доукомплектування мобільних оперативних груп.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вирішення проблем зі ...

КОМЕНТАРІ