На Тернопіллі настоятель Свято-Троїцького духовного центру о. Анатолій Зінкевич поблагословив Івана Крисака на плідну та невтомну працю

На Тернопіллі настоятель Свято-Троїцького духовного центру о. Анатолій Зінкевич поблагословив Івана Крисака на плідну та невтомну працю

05.02.15 08:09 0 619
На плідну та невтомну працю поблагословив виконувача обов'язків голови облдержадміністрації Івана Крисака настоятель Свято-Троїцького духовного центру отець Анатолій Зінкевич 4 лютого.

Він подякував Івану Богдановичу за прагнення змінити на краще життя мешканців Тернопільщини та за допомогу в розбудові української церкви. Побажав здоров'я, терпіння та Божого благословення.

«Радію з того, що ви в тяжку хвилину шукаєте можливість підтримки української церкви. Поки ми не будемо єдиними, доти не будемо областю, яка готова до реформ, - наголосив отець Анатолій Зінкевич. – Я знаю вас як патріота та побожну людину, тому впевнений, що ви один – з тих, хто може згуртувати і дасть шанс Тернопільщині бути однією з кращих в Україні. Ми просимо у Бога благословення на усі ваші починання. Нехай дасть вам наснаги та мудрості у такий нелегкий час працювати лише на покращення краю».

Іван Крисак подякував за привітання і зазначив, що робитиме усе можливе для розвитку Тернопільщини.

«Я вірю, що спільними зусиллями влади і територіальних громад нам вдасться подолати всі проблеми. Господь почує наші молитви та надішле спокій і мир у нашу державу», - наголосив Іван Крисак.

Виконувач обов'язків голови ОДА подякував за привітання та освячення кабінету та передав найщиріші привітання отцям та вірянам Свято-Троїцького духовного центру.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Василь Мадяр: "Скільки ...

КОМЕНТАРІ