У Рівному корисна та актуальна інформація ПриватБанку представлена на офіційних блогах

У Рівному корисна та актуальна інформація ПриватБанку представлена на офіційних блогах

05.02.15 10:52 0 763
Понад рік тому ПриватБанк відкрив прес-офіси в усіх обласних центрах України. Завдяки цьому регіональні засоби масової інформації та клієнти банку змогли оперативно отримувати інформацію про свій банк, звертатися по роз’яснення та консультації з питань банківського обслуговування.

Одними з основних джерел інформації про ПриватБанк у Рівненській області є офіційні блоги прес-служби, які також є інструментом для комунікацій клієнтів з компетентним представником банку. Зокрема, прес-офіс ПриватБанку у Рівному представлений у блогах на Blogger та Livejournal, а також у соціальній мережі Facebook.

Інформацію про всі акції, програми лояльності, свіжі статистичні дані та рейтингові позиції ПриватБанку клієнти та представники ЗМІ можуть цілком отримувати з повідомлень у блогах. Тут є можливість залишати свої відгуки про роботу банку, оцінювати корисність інформації, писати пропозиції та коментувати всі повідомлення.

Про всеукраїнські та загальнобанківські новини ПриватБанку клієнти можуть дізнаватися з офіційних джерел – на сайті банку, на сторінках топ-менеджерів банку в соціальній мережі Facebook. Також функціонує окрема сторінка з усіма актуальними акціями ПриватБанку.

Читайте також: На страницах блога saytostroi.ru, вы узнаете что такое cms и большое количество другой не менее полезной информации.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Сергій Надал вручив ...

КОМЕНТАРІ