Міліціонери затримали буковинця,котрий позбавив життя власну бабусю

Міліціонери затримали буковинця,котрий позбавив життя власну бабусю

06.02.15 10:02 0 661
Онук, будучи на підпитку, спочатку побив стареньку, а опісля задушив. Наразі зловмисник заарештований, йому загрожує позбавлення волі строком до 15 років.

До Сокирянського райвідділу міліції надійшло повідомлення, про те, що у будинку знайдено мертвою 88-річну мешканку села Сербичани. На місце злочину одразу прибули керівництво УМВС, слідчо-оперативна група, працівники карного розшуку. Працівники міліції провели першочергові оперативно-розшукові заходи та вилучили речові докази.

Як з'ясувалося, життя літньої жінки, прикутої до ліжка, забрав її 41-річний онук. Чоловік проживав разом із покійною. Він зловживав спиртним та неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за насильство у сім'ї. Вночі нетверезий онук повернувся додому агресивним. Чоловік накинувся на стареньку, наніс їй декілька ударів, а потім задушив. Що ж стало причиною такої нелюдської люті, тепер з'ясовуватиме слідство.

Відомо, що буковинець ніде не працює і є батьком трьох дітей.

Як повідомив т.в.о. першого заступника начальника УМВС – начальника слідчого управління Олександр Чубей, наразі зловмиснику інкримінується правопорушення передбачене ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. У порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України затриманого поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ