Чернівецька область: протягом рятувальники ліквідували 3 пожежі

Чернівецька область: протягом рятувальники ліквідували 3 пожежі

06.02.15 09:07 0 698
Протягом минулої доби у Чернівецькій області виникло 3 пожежі, 2 з яких сталися у Заставнівському районі. Так, у селі Веренчанка Заставнівського району горіла господарська будівля місцевої мешканки. Дерев’яні конструкції будівлі сприяли швидкому поширенню вогню, тому існувала загроза перекидання пожежі на поруч розташований житловий будинок. Рятувальники міста Заставна ліквідували пожежу, запобігши подальшому розповсюдженню полум’я. Завдяки цьому вдалося врятувати від знищення житловий будинок. На пожежі знищено шиферне покриття, речі домашнього вжитку.

Ще одна пожежа виникла в селі Малий Кучурів Заставнівського району. Горіла суха трава на площі 2 га. Вітер сприяв швидкому поширенню пожежі, внаслідок чого вогонь міг перекинутися на господарську будівлю, що знаходилася поруч. Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 5 міста Заставна, який був направлений за місцем виклику, ліквідував пожежу, що дозволило врятувати від знищення господарську будівлю. Вогнем знищено траву на площі 2 га.

Також рятувальники ліквідували пожежу в господарській будівлі, що сталася у селі Замостя Вижницького району. Вогнем знищено частково покриття будівлі, пошкоджено речі домашнього вжитку. Бійці ДСНС врятували від знищення господарську будівлю.

Загиблих та травмованих на пожежах немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ