Дільничний інспектор разом з рятувальниками допомогли 70-річні вінничанці,яка замерзала у будинку

Дільничний інспектор разом з рятувальниками допомогли 70-річні вінничанці,яка замерзала у будинку

06.02.15 11:39 0 694
Вчора на спецлінію «102» до Вінницького міського відділу міліції надійшло повідомлення від сусідів про те, що досить довгий час не бачили літню жінку, яка проживала в будинку по вулиці Свердлова.

Заступивши на чергування, дільничний інспектор міліції Юрій Бараболя, отримав повідомлення від чергового та поїхав на перевірку до оселі пенсіонерки. Поспілкувавшись із сусідами, правоохоронець з'ясував, що літню жінку не бачили вже декілька днів. Міліціонер викликав рятувальників, які з допомогою спеціального обладнання відчинили вхідні двері квартири. Бабуся знаходилася на підлозі у непритомному стані. Допомогти їй було нікому, так як проживала вона одиноко. Температура в квартирі, де було пічне опалення, знизилася майже до нуля градусів, тож жінка отримала перехолодження.

Дільничний інспектор разом працівниками МНС до приїзду швидкої допомоги намагалися відігріти стареньку, обгорнувши її ковдрами. На думку лікарів, бабуся могла загинути від переохолодження, якби їй не надали допомогу.

Наразі літня жінка перебуває на лікуванні в медичному закладі, її життю ніщо не загрожує.

Міліція звертається до громадян бути уважними до одиноких літніх людей, які проживають поруч. Дуже часто вони стають жертвами злочинців. Якщо у вас є підозра, що їм може загрожувати небезпека, не втрачайте часу, одразу повідомляйте до міліції на номер «102».

СЗГ ВМВ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі у 2014-му ...
Наступна новина: Спеціальний комітет ...

КОМЕНТАРІ