Луцьк: спортивне свято клубу за місцем проживання «Стріла»

Луцьк: спортивне свято клубу за місцем проживання «Стріла»

06.02.15 10:33 0 867
3 лютого в клубі за місцем проживання «Стріла» (бульвар Дружби Народів, 13а) Луцького міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» відбулося спортивне свято клубу.

В організації заходу спеціалісту центру, керівнику клубу Галині Тимощук сприяли її вихованці та волонтери. Вони прикрасили приміщення кульками та жовто-блакитними стрічками, допомагали у суддівстві змагань з видів спорту.

Розпочалося свято з показового тренування з міні-футболу на майданчику зі штучним покриттям.

У той час в приміщенні клубу тенісисти і шашкісти боролися за перемогу у цих видах спорту.

Призерами у тенісі настільному стали: І місце — Олексій Гіль, ІІ місце — Тарас Боренець, ІІІ місце — Діана Андрійчук. Серед шашкістів найсильнішим став Артем Цибульський. В Андрія Марцьохи — ІІ місце, а ІІІ місце виборов Олександр Присяжнюк.

Окрасою цього заходу були виступи вихованців, які займаються в секціях в клубі «Стріла». Першими свої вміння показали юні грації під час показового виступу з художньої гімнастики.

Також гості свята змогли побачити заняття танцювальної групи дівчат під керівництвом тренера Марії Мудрак. А вихованці тренера з карате Віктора Лавренюка продемонстрували свої досягнення, які здобули за роки тренувань у стінах клубу.

Та найбільше чекали діти та гості свята зустріч з бійцями АТО Андрієм Замлинним та Сергієм Симчуком, яких запросила Галина Тимощук. Хлопці виросли у цьому мікрорайоні міста і в мирний час брали активну участь у спортивному житті клубу. Затамувавши подих, усі уважно слухали розповіді воїнів, а потім задавали багато запитань.

Бійців та усіх присутніх до болю в серці вразило запитання п'ятирічного хлопчика: «Коли закінчиться війна?..», на яке ніхто не міг дати конкретної відповіді. Але у кожного глибоко в душі жевріє надія та бажання, щоб вона закінчилась якнайшвидше.

На завершення свята бійці вручили переможцям змагань, активістам та волонтерам призи від клубу «Стріла».

Міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» (720335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ