В Луцьку зустріч школярів з ветеранами

В Луцьку зустріч школярів з ветеранами

06.02.15 08:03 0 646
З нагоди 71-ї річниці визволення Луцька від нацистських загарбників у гімназії № 21 імені Михайла Кравчука відбулася зустріч школярів з ветеранами.

Гостями гімназистів були:

І.М.Глущук – голова Волинського обласного та Луцького міського комітетів партизанів і підпільників періоду Великої Вітчизняної війни, колишній партизанський зв`язковий;

О.Т.Ліхтарович –ветеран ВВв, визволитель Волині, колишній піхотинець, згодом танкіст, а нині майор у відставці;

В.А.Зелєнов – учасник бойових дій, полковник у відставці, почесний ветеран України, голова первинної ветеранської організації при ЖКП № 2;

П.Д.Охотін – підполковник у відставці, голова первинної ветеранської організації при ЖКП № 11.

944 дні Луцьк був під окупацією нацистських загарбників. 36 тисяч лучан та військовослужбовців загинули. Вшановуючи пам'ять тих, хто ціною свого життя захистив наше місто, учні висловили глибоку вдячність гостям за зразковий приклад непереможності людського духу, за мудрість, силу переконань, виваженість вчинків, що варті наслідування за усіх часів і усіма поколіннями.

Гімназисти подарували ветеранам символічні солодкі подарунки.

Тематичні бесіди, години спілкування, інформаційні п'ятихвилинки з нагоди пам'ятної дати пройшли у всіх класних учнівських колективах навчального закладу.

Учні 5-11 класів організовано переглянуть експозиції пересувної виставки Волинського краєзнавчого музею «Волинь у роки ВВв».

Управління освіти Луцької міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Львові під колесами ...

КОМЕНТАРІ