В Житомирській області рятувальники вивільняли водія з понівеченого внаслідок дорожньо-транспортної пригоди мікроавтобуса

В Житомирській області рятувальники вивільняли водія з понівеченого внаслідок дорожньо-транспортної пригоди мікроавтобуса

06.02.15 08:05 0 692
5 лютого о 03:50 на пункт зв’язку 27-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Червоноармійськ надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на 188 км траси Київ-Чоп поблизу с. Новини.

До служби порятунку «101» зателефонував диспетчер швидкої допомоги. Медик зауважив, що необхідна допомога надзвичайників у вилученні травмованого водія з пошкодженого авто.

Рятувальники, які прибули до місця пригоди з’ясували, що водій мікроавтобус «Opel» не впорався з керуванням і здійснив зіткнення із зупинкою. У транспортному засобі знаходилося 3 людей.

Бійці пожежно-рятувального підрозділу за допомогою спеціального обладнання відкрили заклинені дверцята та звільнили із автівки водія. Його та одного з пасажирів було доставлено до Червоноармійської центральної районної лікарні. Ще один пасажир від госпіталізації відмовився.

Наразі фахівці встановлюють усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: на ...

КОМЕНТАРІ