В Закарпатській області іршавські рятувальники провели інструктаж для працівників сфери культури

В Закарпатській області іршавські рятувальники провели інструктаж для працівників сфери культури

06.02.15 11:24 0 658
Достукатися до населення через працівників сфери культури вирішили рятувальники Іршавського району. 4 лютого представники райвідділу ДСНС провели інструктаж із пожежної безпеки та заходів цивільного захисту для завідувачів бібліотек Іршавщини та працівників місцевого будинку культури. Усе задля того, аби в подальшому вони здійснювали роз’яснювальну роботу серед громадян, з якими контактують щодня під час роботи.

Головну увагу приділили надзвичайно актуальній взимку темі – проблемі несправності пічного опалення та електричних приладів, що може призвести до руйнівної пожежі. Учасникам інструктажу рятувальники пояснили, як треба поводитися з обігрівальними приладами та як діяти у разі, коли в будинку все ж виникло загорання.

Крім цього, представники ДСНС під час тренінгу зачепили важливу нині тему правил поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Працівникам сфери культури роз’яснили послідовність дій людини, яка натрапила на підозрілий предмет. Наголошували на тому, що вибухівку в жодному разі не слід чіпати руками. Натомість необхідно позначити місце знахідки, попередити про це оточуючих і зателефонувати за номером 101.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Кривдником волинянина ...

КОМЕНТАРІ