В Закарпатській області мукачівець викрав мобільний телефон прямо з вітрини магазину

В Закарпатській області мукачівець викрав мобільний телефон прямо з вітрини магазину

06.02.15 13:33 0 632
Зазвичай адміністрація магазинів дбає про збереження та охорону товарів. У таких закладах встановлюється відео-спостереження, наймаються охоронники. Такі заходи перестороги дозволяють зберегти майно від нечистих на руку покупців. Утім, випадки вчинення крадіжок чи грабежів навіть з добре охоронюваних магазинів – не рідкість.

До мукачівських правоохоронців звернувся днями приватний підприємець та повідомив, що з крамниці, яка розташована у центі міста Мукачева, невідомий чоловік відкрито викрав з вітрини мобільний телефон. Мукачівець хотів самотужки наздогнати грабіжника, та йому це не вдалося.

Працівники міліції, які прибули за викликом, опитали продавця і з'ясували прикмети особи, яка може бути причетною до скоєння злочину. Міліціонери швидко встановили особу зловмисника. Ним виявився 45-річний мукачівець, який зізнався у скоєнні крадіжки та повернув крадений телефон.

Зловмисник розповів, що скоїти крадіжку вирішив спонтанно, а тепер дуже шкодує про свій вчинок. Однак за свої дії йому доведеться відповідати згідно з законодавством.

Нині тривають заходи щодо встановлення його причетності до інших аналогічних правопорушень. Наразі триває розслідування кримінального провадження, порушеного за ч.1 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ