На Хмельниччині братів-душогубів допомогло затримати відео із камер спостереження на будинку потерпілого

На Хмельниччині братів-душогубів допомогло затримати відео із камер спостереження на будинку потерпілого

06.02.15 13:50 0 695
Підозрювані і не здогадувалися, що у своєму нічим не примітному будинку 49-річний чоловік влаштував своєрідний пункт відеонагляду за довколишньою територією.

Потерпілий та його кривдники були сусідами, і неприязні відносини між ними склалися доволі давно, але до відкритої агресії не доходило. Сусіди розповідають, що загиблий майже ні з ким не спілкувався та вів дещо відлюдькуватий спосіб життя.

Підозрювані кажуть, що того вечора трохи перебрали зі спиртним. Коли проходили повз будинок потерпілого, той вийшов на вулицю і почав робити їм зауваження. Брати довго не думали — перестрибнули через паркан і почати «встановлювати справедливість» кулаками, а потім залишили побитого напівпритомного чоловіка помирати на морозі.

Сусіди викликали «швидку», та по дорозі до лікарні потерпілий помер. Експерти виявили у нього множинні переломи ребер, крововиливи, черепно-мозкову травму. Одним словом, ушкодження виявились несумісними з життям.

Тим часом 36- та 38-річний душогуби почувалися цілком спокійно, адже свідків їхнього злодіяння не було. Вони й не здогадувалися, що потерпілий влаштував у своєму будинку своєрідний пункт відеонагляду за довколишньою територією, і техніка зафіксувала усі тортури, яких зазнав господар. Це дозволило правоохоронцям швидко встановити особи підозрюваних та затримати їх.

Наразі чоловікам уже оголошена підозра про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку знову турнір ...
Наступна новина: На Вінничині калинівські ...

КОМЕНТАРІ