На Хмельниччині відпочинок у лазні для двох молодиків закінчився у відділку міліції

На Хмельниччині відпочинок у лазні для двох молодиків закінчився у відділку міліції

06.02.15 13:20 0 688
Двоє клієнтів сауни, перебуваючи у нетверезому стані, почали поводитись неадекватно та намагалися вкрасти майно закладу.

Нещодавно у Хмельницькому близько 3-ї години ночі на пульт централізованого спостереження Державної служби охорони надійшов сигнал «Тривога» з сауни, яка перебуває під охороною. На місце події негайно виїхав наряд спецпідрозділу груп затримання Управління ДСО при УМВС України в Хмельницькій області.

Виявилося, двоє хмельничан відпочивали в сауні. За словами адміністратора закладу, близько третьої години ночі чоловіки почали вести себе неадекватно — лаялися, а також хотіли викрасти музичний центр, що знаходився у приміщенні закладу.

Побоюючись загострення конфліктної ситуації, працівниця закладу відпочинку вирішила не зволікати та натиснула «тривожну» кнопку ДСО.

За лічені хвилини на місце події приїхав наряд групи затримання. Правоохоронці попросили хуліганів заспокоїтися та не порушувати громадський порядок, на що ті відреагували агресивно — не нехтували нецензурними висловлюваннями у сторону працівників міліції.

Тож, завдяки тактично правильним діям та професіоналізму держохоронців правопорушників було затримано. За вказівкою слідчо-оперативної групи Зарічанського відділку міліції двох хмельничан було доставлено спочатку на експертизу до медичної установи для з'ясування стану алкогольного сп'яніння, а потім і до відділку міліції.

УДСО при УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Тернопілля: жителі області ...

КОМЕНТАРІ