У Львівській області подяка працівникам Бориславського міськвідділу міліції за оперативне розкриття злочину

У Львівській області подяка працівникам Бориславського міськвідділу міліції за оперативне розкриття злочину

06.02.15 13:03 0 688
До Головного управління МВС України у Львівській області надійшов лист-подяка на ім'я начальника ГУ МВС України у Львівській області полковника міліції Загарія Дмитра Дмитровича, від сім'ї Бурмичів, жителів м. Борислава.

Текст подяки подаємо нижче:

Шановний Дмитро Дмитрович!

Від імені сім'ї Бурмичів, хочу висловити подяку працівникам Бориславського МВ ГУМВС України у Львівській області за те, що вони професійно спрацювали та розкрили злочин, який був скоєний стосовно моєї сім'ї 29.03.2013 року. Близько 03:00 годі ночі зловмисники, які були одягнутими у чорні маски із вирізами для очей, проникли у мій дім, що по вул. Шевченка 41, в м. Бориславі, та погрожуючи ножем і пістолетом заволоділи нашим майном, що завдало нам неабиякого стресу та матеріальної шкоди. Після скоєного ми викликали правників міліції, яким вдалося оперативно спрацювати на місці події та по «гарячих» слідах затримати злочинців.

Для нас це було приємною несподіванкою. Адже в нас час часто можна почути, що правоохоронці погано працюють і не розкривають злочинів. Цей випадок назавжди розвіяв цей міф для нашої сім'ї і людей, які знали про скоєне. Адже він показав наскільки працівники міліції вміють професійно і кваліфіковано спрацювати в екстремальних умовах.

Особливої уваги заслуговують, працівники карного розшуку. Так, як з певних обставин, один із зловмисників, будучи під домашнім арештом, переховувався від слідства і перебував у розшуку близько року. Що звичайно нас дуже тривожило, адже ми припускали, що він зможе повторити скоєне. Однак, як нас повідомили, що нещодавно під час оперативно-профілактичної операції «Розшук», останній був затриманий і взятий під варту.

Дана ситуація заставила повірити нас у професіоналізм та небайдужість працівників міліції. Завдяки чому ми можемо почуватися більш захищено і впевнено!

Ще раз дякуємо й висловлюємо надію, що в майбутньому Ви ще не раз допоможете людям та будете на сторожі правопорядку і спокою громадян м. Борислава!

З повагою, сім'я Бурмичів
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліціонери знайшли ...
Наступна новина: В Луцьку скликається 71-а ...

КОМЕНТАРІ