У Львівській області рятувальники надали допомогу 26 вимушеним переселенцям

У Львівській області рятувальники надали допомогу 26 вимушеним переселенцям

06.02.15 17:16 0 752
Львівські рятувальники зустріли та допомогли доїхати до тимчасового житла 26 вимушеним переселенцям. Люди приїхали до Львова потягом «Київ-Івано-Франківськ» із транзитного пункту, який функціонує у м. Київ.

Рятувальники та психологи Головного управління ДСНС України у Львівській області зустріли переселенців на вокзалі, напоїли теплим чаєм та допомогли дістатися до тимчасового місця проживання. Так, 8 луганчан, з яких 6 дітей поселилися у одному з притулків для дітей у місті Львові. Ще одна матір із двома дітьми, які прибули сюди із Горлівки, отримали «дах над головою» у с. Старе Село, Жидачівського району.

Вісім переселенців, серед яких 3 дітей, поселилися у гуртожитку ліцею у м. Рава-Руська. Дві жінки із Горлівки поїхали влаштовувати свій тимчасовий побут у приватному секторі у с. Стремільче, Радехівського району.

У будинку «Карітас» в м. Сокаль розмістилися 6 вимушених переселенців. Тут вони житимуть поки не завершиться антитерористична операція на Сході країни. Рятувальники та психологи надали людям необхідну допомогу та психологічну підтримку.

Нагадаємо, зараз на Львівщині перебуває 9989 вимушених переселенців.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ