Львівщина: стартувала інформаційна кампанія для учнів «Уважність рятує життя!»

Львівщина: стартувала інформаційна кампанія для учнів «Уважність рятує життя!»

06.02.15 16:44 0 672
5 лютого на Львівщині стартувала інформаційна кампанія з безпечної поведінки в умовах надзвичайної ситуації «Уважність рятує життя!». Упродовж місяця, курсанти, волонтери та рятувальники спільно проводитимуть навчальні тренінги із старшокласниками та педагогічним персоналом навчальних закладів області. Їм розповідатимуть про безпечну поведінку в умовах бойових дій, при звучанні сигналу оповіщення, повідомленні про замінування чи виявленні підозрілих предметів.

Упродовж сьогоднішнього дня фахівці Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності у Львівської області спільно із курсантами Львівського державного університету безпеки життєдіяльності відвідали 10 шкіл у Франківському районі міста Львова. Загалом вдалося охопити аудиторію кількістю 1174 учні. Така ж кампанія триває і у районах Львівської області. Тут рятувальники зустрічаються із вихованцями місцевих навчальних закладів, роз’яснюють алгоритм дій у випадку виникнення небезпечної ситуації та роздають листівки-пам’ятки.

Такі тренінги триватимуть щодня. Таким чином рятувальникам вдасться поспілкуватися з усіма старшокласниками Львівщини аби гарантувати їх безпеку.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ