Стипендії Чернігівського міського голови отримуватимуть 65 юних обдарувань

Стипендії Чернігівського міського голови отримуватимуть 65 юних обдарувань

06.02.15 08:09 0 731
65 стипендій Чернігівського міського голови отримуватимуть протягом року талановиті діти, які навчаються в дитячих музичних школах, школі мистецтв та художній школі. Відповідне розпорядження підписав міський голова Олександр Соколов.

Стипендії призначаються за поданням дирекцій початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів міста з метою підтримки і стимулювання творчо обдарованих дітей, їхньої участі у міжнародних та всеукраїнських фестивалях, оглядах, олімпіадах, конкурсах, виставках і пленерах, створення можливостей для подальшого розвитку талановитої молоді:

Зокрема, в розпорядженні зазначено: «Встановити на 2015 рік п'ятдесят вісім стипендій по 100 грн. учням Чернігівської музичної школи №1 імені С. В. Вільконського, Чернігівської дитячої музичної школи № 2 та Чернігівської міської школи мистецтв, які стали лауреатами або дипломантами міжнародних та всеукраїнських конкурсів, фестивалів, оглядів та олімпіад, сім стипендій по 100 грн. учням Чернігівської дитячої художньої школи за високі творчі досягнення в образотворчому мистецтві та відзнаки за участь у міжнародних, всеукраїнських і обласних виставках, конкурсах, пленерах».

Виплати стипендій здійснюватимуться протягом року, крім періоду канікул, у рамках видатків, передбачених на утримання галузі «Культура і мистецтво» на 2015 рік.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: прокуратура ...
Наступна новина: Раніше судимий ...

КОМЕНТАРІ