У Рівненській області рятувальники провели профілактично-роз’яснювальну лекцію для працівників Вербської санаторної школи-інтернат

У Рівненській області рятувальники провели профілактично-роз’яснювальну лекцію для працівників Вербської санаторної школи-інтернат

06.02.15 08:04 0 668
04 лютого співробітники Дубенського міськрайонного сектору ГУ ДСНС України у Рівненській області провели для працівників школи-інтернату села Варба профілактичну лекцію з питань пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності.

Рятувальники роз’яснили присутнім основні правила пожежної безпеки та порядок дій у разі виникнення пожежі чи будь-якої надзвичайної ситуації, практично навчили персонал як користуватися первинними засобами пожежогасіння (вогнегасником).

По завершенню профілактичної лекції, співробітники Держслужби з НС вручили працівникам профілактично-роз'яснювальні листівки з питань пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності та пам’ятки щодо першочергових дій персоналу підприємств, установ та організацій у разі загрози вчинення терористичних або диверсійних актів.

У свою чергу, керівництво закладу висловило слова вдячності рятувальникам за змістовні та корисні виступи та попросили й надалі проводити подібні лекції.

«Схожі заходи рятувальниками Дубенського району проводяться регулярно, адже в такий спосіб ми намагаємося донести до колективів підприємств, установ та організацій якомога більше актуальної інформації з питань пожежної безпеки та цивільного захисту», - зазначив начальник Дубенського міськрайонного сектору ГУ ДСНС України у Рівненській області підполковник служби цивільного захисту Юрій Грицак.

Дубенський міськрайонний сектор

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ