У Тернополі капітально відремонтують близько 20 доріг

У Тернополі капітально відремонтують близько 20 доріг

06.02.15 17:16 0 718
На черговому засіданні виконавчого комітету затверджено титульний список капітального ремонту об’єктів шляхто-мостового господарства у Тернополі на 2015 рік. За словами міського голови Сергія Надала, цього року у місті планують відремонтувати близько 20 доріг, на які спрямують понад 32 мільйони гривень.

«Список доріг, де необхідно провести капітальний ремонт, формувався на основі пропозицій управління житлово-комунального господарства та звернень громадян, - розповідає міський голова Сергій Надал. – Сподіваємося, що усі роботи ми встигнемо провести у весняно-осінній період за умови надходження вчасного фінансування».

Зазначимо, у 2015 році заплановано провести капітальний ремонт на вул. Миру, вул. Танцорова, вул. 15 Квітня (від примикання вул. Братів Бойчуків до проспекту Злуки), вул. Поліська (від вул. Поліської до розвороту тролейбусів по вул. Промисловій), вул. Тролейбусна, вул. Текстильна, вул. Бродівська, вул. Медова, вул. Шашкевича, вул. Стадникової, вул. Оболоня, вул. Тернопільська, частина вул. Пирогова, вул. Микулинецька (ділянка від транспортної розв'язки на вул. Об'їзній в напрямку ВАТ «Ватра»), вул. Живова вул. Хутірська, вул. Дружби, вул. Шпитальна.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі ...

КОМЕНТАРІ