На Тернопіллі розвиток туристичної галузі обговорили в ОДА

На Тернопіллі розвиток туристичної галузі обговорили в ОДА

06.02.15 11:09 0 744
Пропозиції, націлені на розвиток туристичної галузі краю прийняли під час засідання громадської ради при департаменті розвитку інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації.

В роботі засідання взяв участь заступник директора департаменту - начальник управління розвитку туристичної інфраструктури департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації Назар Яворський.

«Перше на порядку денному - питання реалізації заходів «Програми розвитку туризму в Тернопільській області на 2013-2015 роки» та вироблення спільних підходів до їх виконання, - зауважив Назар Яворський. – Наш край багатий на туристичні об'єкти, тож наше завдання зробити якомога більше для того, щоби нашу область відвідували».

Результатом обговорення стало прийняття ряду пропозицій, що націлені на розвиток туристичної галузі краю – розвиток внутрішнього туризму, збільшення туристичних потоків, залучення інвестицій в туристичну галузь тощо.

За словами заступника директора департаменту - начальника управління розвитку туристичної інфраструктури департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації, планується проведення конкурсу на розробку туристичного логотипу, а відтак і створення бренду туристичного Тернопілля, проведення семінарів та тренінгів для туроператорів та громадських організацій з проектного менеджменту, проведення зустрічей в режимі work-shop в містах України та Генеральних консульствах країн-сусідів з метою презентації туристичного потенціалу області, налагодження партнерських стосунків з сусідніми країнами, в частині розробки ностальгічних турів, залучаючи студентську молодь, розгляд можливості створення територій для кемпінгових містечок.

«Сподіваюся, що спільними зусиллями про Тернопільщину та її туристичну привабливість незабаром не лише дізнаються, але й відвідають жителі України та іноземні гості», - констатував Назар Яворський.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ