На Тернопіллі департамент розвитку інфраструктури,транспорту та туризму ТОДА та ТНПУ ім. В.Гнатюка співпрацюватимуть

На Тернопіллі департамент розвитку інфраструктури,транспорту та туризму ТОДА та ТНПУ ім. В.Гнатюка співпрацюватимуть

06.02.15 09:30 0 723
Угоду про співпрацю між Тернопільським національним педагогічним університетом імені Володимира Гнатюка та департаментом розвитку інфраструктури, транспорту та туризму Тернопільської обласної державної адміністрації підписали 4 лютого.

Сторони в особі ректора ТНПУ ім. В.Гнатюка Володимира Кравця та директора департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму Тернопільської обласної державної адміністрації Василя Ясіновського зобов'язалися співпрацювати з метою надання студентській молоді нових знань, умінь і навичок, стимулювання її до прикладних наукових досліджень, залучення студентів до туристичної діяльності при проходженні практики в туристичних фірмах області, проведенні екскурсій, семінарів, тренінгів, виставок.

«Відповідно до вимог часу нашим першочерговим завданням є зміна підходів до розвитку туризму в регіоні, - зазначив заступник директора департаменту – начальник управління розвитку туристичної інфраструктури департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму Тернопільської обласної державної адміністрації Назар Яворський. - Саме науковці та студенти можуть дати поштовх бізнесу та владі новими ідеями та новими підходами. Ми створюємо майданчик для обговорення та втілення цих ідей з метою виходу на якісно новий рівень розвитку туристичної індустрії області».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ