Хмельницькі міліціонери розшукують шахрая,якому пенсіонерка віддала 20 тисяч гривень за звільнення сина від кримінальної відповідальності

Хмельницькі міліціонери розшукують шахрая,якому пенсіонерка віддала 20 тисяч гривень за звільнення сина від кримінальної відповідальності

06.02.15 10:05 0 682
О 3.20 годині ночі 68-річній жительці міста Хмельницького зателефонували на міський телефон та повідомили, що її син знаходиться у слідчому відділенні міліції за нанесення тяжких тілесних ушкоджень іншому громадянину. Для «вирішення питання» щодо не притягнення його до кримінальної відповідальності псевдоміліціонер вимагав 20 тисяч гривень.

Віддавши гроші, пенсіонерка лише тоді кинулась телефонувати синові, який сказав, що з ним все нормально і він спить вдома. Ошуканій жінці нічого не залишалося, як звернутися за допомогою до справжніх правоохоронців у Хмельницький міський відділ міліції.

У розмові з начальником міськвідділу Василем Птащуком жінка розповіла, що раніше неодноразово чула про попередження щодо скоєння шахрайств, але ніколи не думала, що таке станеться з нею.

— Все відбулося дуже швидко, — говорить пенсіонерка. — Посеред ночі мене розбудив телефонний дзвінок. Мені справді здалося, що то голос сина. Просив, щоб я допомогла йому, бо за скоєння злочину опинився в міліції.

Жінка також розповіла, що «вимагач» дзвонив їй дуже часто, аби телефонна лінія була постійно зайнятою і вона більше нікуди не змогла зателефонувати. За короткий час потерпіла зібрала зазначену суму, склала в конверт, потім у пакет та передала водієві, який, очевидно, приїхав за вказівкою шахрая до її будинку.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Правоохоронці розшукують зловмисника, який ввів пенсіонерку в оману та відібрав у неї всі заощадження.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Житомирі правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ