Які подарунки готують закохані до Дня Святого Валентина

Які подарунки готують закохані до Дня Святого Валентина

06.02.15 10:58 0 916
Скоро найромантичніше свято року – День Святого Валентина. Закохані вже планують, як святкувати й що дарувати своїм половинкам. В OLX вивчили найбільш цікаві пропозиції користувачів.

День закоханих не обходиться без традиційних валентинок. Майданчик OLX зібрав різноманітні пропозиції українських рукодільниць, котрі продають свої вироби з допомогою розміщення безкоштовних оголошень. Майстри власними руками виготовляють святкові валентинки з текстилю, фанери, гіпсу, дерева, металу, льону, соломи, пінопласту, шоколаду і навіть хутра норки.

Валентинка може бути не просто символічною, а ще й функціональною. Наприклад, якщо це подушка у вигляді серця чи мило. Інтер’єр прикрасить серце-топіарій, виконане з кавових зернят; а валентинка у вигляді сольової грілки стане дуже корисним та своєчасним подарунким, якщо коханий/а прихворіли.

Дівчат порадують ювелірні прикраси, м’які іграшки, вироби ручної роботи. Досить багато пропозицій з подарунків – це техніка та електроніка – сучасні смартфони, планшети, фаблети, а також чохли на смарфтони.

Романтичний настрій допоможуть створити штучні пелюстки троянд, небесні ліхтарики у вигляді сердець, нічні світильники з проекцією, святкові прикраси на пляшки. Продавці також пропонують закоханим у якості подарунків картини, магніти й дошки на холодильник, парні чашки й футболки, солодкі пряники, столові прибори з нанесенням імен.

Справжнє щастя зможуть принести домашні тварини – кошенята «комочки щастя», невеликі собаки.

Романтичні натури неодмінно оцінять спеціальні святкові пропозиції. Наприклад, Галина з Донецька виготовляє подарунок під назвою «101 причина моєї любові до тебе». Подарунок являє собою декоровану банку, наповнену записками, що пояснюють причини кохання. Ціна подарунку залежить від вартості роботи. Альона з Одеси робить на замовлення мішечки з цукерками, прикріплюючи до кожної цукерки побажання. На виробі нашитий надпис «Мішечок повний любові». Придбати такий подарунок можна за 35 гривень.

Замість матеріальних подарунків можна порадувати свою другу половинку цікавим привітанням. У Чернігові пропонують привітати вогняним серцем чи зізнанням у коханні з допомогою палаючих слів. Великої популярності набувають романтичні фото-сесії. У Запоріжжі за 1 годину зйомки в студії фотографи просять від 200 гривень.

До речі, до свята багато компаній пропонують знижки на свої послуги. Так, у Києві закохана пара може скористатися спеціальною пропозицією гри в лазертаг; в Одесі є можливість виграти знижку 50% на послуги кінного прокату; у Харкові знижки надає косметичний салон; а в Чернігові можна зробити святковий макіяж всього за 50 гривень.

Довідка

OLX.UA (раніше Slando.ua) – онлайн-сервіс безкоштовних оголошень №1 в Україні. Українська база сервісу налічує понад 10 млн. оголошень і щомісяця поповнюється більш ніж на 2 млн. нових пропозицій. У середньому нове оголошення публікується кожну секунду. Сайт входить в топ-10 найпопулярніших сайтів серед українців за даними компанії Gemius (Fusion панель, червень 2014 року). Кожен п'ятий інтернет-користувач з України відвідує сайт мінімум один раз на місяць.
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Житомирські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ