На Хмельниччині рятувальники ліквідували пожежу в недіючій будівлі кафе-бару

На Хмельниччині рятувальники ліквідували пожежу в недіючій будівлі кафе-бару

08.02.15 10:52 0 848
6 лютого о 04:03 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області надійшло повідомлення про пожежу в недіючій будівлі кафе-бар «Козачок», що поблизу обласного центру.

Негайно до місця виклику прибуло два відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини. Через пізній час виявлення та сильне задимлення до місця події додатково було направлено сили та засоби групи спеціальної пожежної техніки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Пожежу площею 35 кв. м локалізовано о 04:13, ліквідовано о 04:19. Внаслідок пожежі вогнем знищено кухонні меблі, пошкоджено перекриття площею 27 кв. м, облицювання стін.

Ймовірна причина займання – порушення правил пожежної безпеки під час улаштування та експлуатації пічного опалення. За попередньою інформацією, на кухні проводилися ремонтні роботи, щоб швидше висохли стіни на ніч була залишена піч.

Завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборці запобігли розповсюдження вогню в приміщення будівлі. Збитки завдані пожежею встановлюються.

Загалом, до гасіння пожежі було залучено залучення 12 чоловік особового складу на трьох спецавтомобілях.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті завершено ...
Наступна новина: Рівненщина: рятувальники ...

КОМЕНТАРІ