На Хмельниччині кам'янецькі правоохоронці затримали молодика,який викрав сейф з коштовностями та значною сумою грошей

На Хмельниччині кам'янецькі правоохоронці затримали молодика,який викрав сейф з коштовностями та значною сумою грошей

08.02.15 12:19 0 762
Оперативники Кам'янець-Подільського міськвідділу міліції затримали крадія за «гарячими слідами» у Стрию Львівської області. Коштовності та частину грошей вилучили.

Нещодавно до Кам'янець-Подільського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку сейфа з коштовностями та значною сумою грошей з будинку, розташованому в одному із мікрорайонів міста. Відпрацювавши декілька версій, оперативники обґрунтовано підозрювали у скоєнні злочину 22-річного кам'янчанина.

Юнака затримали на третю добу після скоєння злочину в місті Стрий на Львівщині.

— Весь особовий склад карного розшуку спрацював по «гарячих слідах» чітко та злагоджено, — розповів заступник начальника — начальник кримінальної міліції міськвідділу Олександр Кулько. — Зловмисником виявився знайомий потерпілих, який знав, що того дня вони до обіду будуть у лікарні. Тож проник у будинок, виніс сейф та втік з міста. Під лісом відкрив його, забрав кошти та золоті вироби і якнайшвидше покинув межі області. З кругленькою сумою грошей поїхав на Тернопільщину, а потім на Львівщину. У містах, де побував, гуляв «на широку ногу», але в Стрию цей вояж зупинили наші оперативники. Золото та частину коштів вилучили, також знайшли сейф, в якому вони зберігались.

Наразі молодий чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Призначено першого ...

КОМЕНТАРІ