На Хмельниччині перевірено організацію чергування мобільної групи для оперативного реагування на ліквідацію наслідків можливих надзвичайних ситуацій

На Хмельниччині перевірено організацію чергування мобільної групи для оперативного реагування на ліквідацію наслідків можливих надзвичайних ситуацій

08.02.15 13:26 0 793
06 лютого у Кам’янці-Подільському робоча група Головного управління ДСНС у Хмельницькій області разом із заступником міського голови Сергієм Бабієм перевірили організацію чергування, склад та оснащення мобільної групи для оперативного реагування на ліквідацію наслідків можливих надзвичайних ситуацій.

До кладу групи окрім пожежної та спеціальної техніки ДСНС увійшли розрахунки аварійних бригад МРЕМ «Хмельницькобленерго», ПАТ «Хмельницьгаз», комунальних підприємств «Комунбуд», «Комунтранссервіс», «Міськтепловоденергія», служби екстреної медичної допомоги та правоохоронці.

Загальна чисельність групи – 36 чоловік на 15 одиницях спецтехніки.

Нагадаємо, що на виконання доручення Прем’єр-міністра України та розпорядження обласної державної адміністрації щодо функціонування органів управління в режимі підвищеної готовності на території Хмельницької області створено 24 мобільні групи оперативного реагування, з яких 4 мобільні групи в містах обласного значення, для забезпечення оперативного реагування на надзвичайні ситуації техногенного характеру на найважливіших об’єктах інфраструктури області.

До складу груп увійшли 715 чоловік на 412 одиницях спеціальної техніки. Організовано цілодобове чергування особового складу та працівників, заправку техніки необхідною кількістю пально-мастильних матеріалів.

ГУДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі під колеса ...
Наступна новина: У Львові "Студентська ...

КОМЕНТАРІ