В Чернівецькій області рятувальники розповіли освітянам правила поведінки у разі надзвичайної ситуації

В Чернівецькій області рятувальники розповіли освітянам правила поведінки у разі надзвичайної ситуації

08.02.15 17:31 0 758
Працівники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області проводять активну роз’яснювальну роботу щодо навчання порядку дій в умовах надзвичайних ситуацій соціально-політичного та техногенного характеру. Фахівці Управління ДСНС проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу не тільки із школярами, але й велику увагу приділяють організації заходів із вчителями. Так, вони є частими гостями під час проведення педагогічних рад та нарад у навчальних закладах. Під час таких зустрічей рятувальники нагадують вчителям, що саме вони передають учням необхідні знання про безпеку життєдіяльності.

6 лютого працівники Управління ДСНС поспілкувалися із педагогічним колективом загальноосвітньої школи № 12 м. Чернівці. У першу чергу мова йшлася про необхідність посилення пильності та заходів безпеки у разі виявлення підозрілих предметів, відпрацювання практичних дій в умовах надзвичайної ситуації техногенного характеру, правилам поводження з вибухонебезпечними предметами. У ході бесіди виникало багато практичних питань, зокрема, де знаходяться сховища та укриття. Також рятувальники наголосили, що в умовах виникнення надзвичайної ситуації не повинно виникати розгубленості, паніки, неадекватної поведінки.

«Зараз як ніколи треба об’єднувати наші зусилля, щоб навчити дітей діям при виникненні різного роду надзвичайних ситуацій та подій»,- зазначив заступник директора ЗОШ № 12 Юрій Бабечко.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирському районі ...
Наступна новина: У Рівненській області 5 ...

КОМЕНТАРІ