Міліціонерам ВДСО Буковини нагадали про правила поводження із вибухонебезпечними предметами та дотримання ПДР

Міліціонерам ВДСО Буковини нагадали про правила поводження із вибухонебезпечними предметами та дотримання ПДР

08.02.15 12:06 0 752
У нинішніх умовах увага підрозділу насамперед зосереджена на підготовці працівників роти міліції охорони до дій в екстремальних ситуаціях.

Робота кадрового апарату системи МВС – багатогранна. Працівники цієї служби підбирають майбутніх міліціонерів, займаються організацією культурно-масових заходів, забезпечують соціальний захист правоохоронців, піклуються про навчання та виховання молодих спеціалістів, слідкують за дотриманням дисципліни і не забувають про постійну роботу над створенням позитивного іміджу працівника органів внутрішніх справ серед населення. Сектор кадрового забезпечення ВДСО при УМВС України в Чернівецькій області опікується всіма працівниками міліції охорони й відчуває величезну відповідальність перед кожним. Саме кадровий апарат визначає, яким є і буде обличчя міліції охорони.

Саме тому, у системі службової підготовки із працівниками Відділу організовано та проведено додаткові заняття.

Начальником Відділу ВПЕ НДЕКЦ при УМВС України в Чернівецькій області підполковником міліції Олександром Матвійчуком проведено заняття із дотримання правил поводження із вибухонебезпечними предметами та речовинами. При цьому наголошено, на класифікаціх вибухонебезпечних предметів, пояснено яким чином реально оцінити ступінь небезпеки знахідки і результати некоректного з нею поводження, а тажож правильно діяти при знаходженні вибухових пристроїв.

У другій частині занять із службової підготовки спеціалістом центру ДАІ 7301 по обслуговуванню м. Чернівці УДАІ при УМВС України в Чернівецькій області Яном Гунько звернув увагу міліціонерів-водіїв та тих хто має власний автотранспорт на те, які необхідно мати документи на керування авто та обов'язково страховий поліс на своє ім'я (якщо водій не є власником, а лише їм керує). Також, акцентувано увагу на тому, що дійсно працівники міліції мають деякі переваги пересування на автомобілі по вулицях міста, які пов'язані зі службовою діяльністю, але порушувати визначених правил дорожнього руху нікому недозволено. «Працівник міліції має бути взірцем для громадян у всьому, а покарання за порушення ним правил дорожнього руху суворіше. Будьте розважливі та зі всією відповідальністю відносьтеся до виконання вимог правил» - наголосив Ян Гунько.

Після закінчення занять, з метою закріплення отриманих знань працівниками міліції складено заліки.

ВДСО при УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ