У Чернівцях щипач попався оперативникам "на гарячому"

У Чернівцях щипач попався оперативникам "на гарячому"

08.02.15 15:02 0 724
Кишеньковий злодій у маршрутці із сумочки буковинця витяг гаманець та швиденько намагався покинути громадський транспорт, але його зупинили працівники міліції.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Управління карного розшуку УМВС України в Чернівецькій області спіймали кишенькового крадія. Як з'ясувалося, 38-річний чернівчанин неодноразово судимий за скоєння такого виду злочину. На жаль, роки проведенні за гратами чоловіка нічого не навчили. Тож повернувшись наприкінці минулого року із місць позбавлення волі, знову взявся за «старе».

Цього разу жертвою щипача став 51-річний мешканець обласного центру. Потерпілий навіть не підозрював, що позбувся 1000 гривень прямо у маршрутці, адже досвідчений зловмисник витяг гаманець непомітно. Та оперативники задокументували протиправні дії кишенькового крадія.

Зловмисник не очікував, що його так швидко викриють міліціонери, одразу повернув крадене. А потерпілий буковинець подякував правоохоронцям за оперативність та поверненні мало невтрачені гроші.

Наразі слідчі Першотравневого райвідділу міліції щипачу інкримінують правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до п'яти років. Крім цього, міліціонери перевіряють причетність зловмисника до аналогічних злочинів на території краю.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькі області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Луцьку екскурсія на ...

КОМЕНТАРІ