В Чернівецькій області зухвалу автомобільну комерцію розсекречено...

В Чернівецькій області зухвалу автомобільну комерцію розсекречено...

08.02.15 10:36 0 760
Впродовж січня 2015 року екіпажам ДАІ Буковини довелось тричі виїжджати на місце незаконних заволодінь автомобілями марки «ВАЗ».

Повідомлення про пропажу автомобілів у Чернівцях надходили від громадян з вулиць Руська та Авангардна.

Усі три події відбулись у нічний час у дворах біля будинків за місцем проживання автовласників, ніби за одним сценарієм з орієнтацією на «жигулівське» сімейство. Хтось втратив «копійку» (ВАЗ 2101), хтось — її наступницю ВАЗ-21013, хтось — «шістку» (ВАЗ-2106).

Системні злочини працівникам УДАІ УМВС України в Чернівецькій області допомогли розкрити фахівці управління карного розшуку УМВС. Спільними зусиллями правоохоронців встановлено, що до них причетні двоє молодих чернівчан віком 17-18 років. Обидва проживали на вулиці Руській. Крадені автомобілі вони розбирали на запчастини у гаражі одного із зловмисників.

Як повідомляє СГЗ УМВС України в Чернівецькій області,«хлопці раніше не притягувались до кримінальної відповідальності та навчалися у одному із освітніх закладів обласного центру. Юнаки здобували фах автослюсара, тож добре розумілися на запчастинах до автомобілів.

Студенти встигли розібрати одну автівку та продати деякі автозапчастини на місцевому ринку. Два автомобілі працівники міліції вилучили.

Тепер дії парубків слідчі Першотравневого райвідділу міліції кваліфікують за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Хлопцям загрожує ув’язнення строком до восьми років позбавлення волі із конфіскацією майна».

Прес-служба УДАІ УМВС України в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Житомирській області в ...

КОМЕНТАРІ