У Вінниці пройшли змагання з гирьового спорту серед регіональних підрозділів Державної служби охорони

У Вінниці пройшли змагання з гирьового спорту серед регіональних підрозділів Державної служби охорони

08.02.15 12:03 0 765
Протягом двох днів на базі Вінницького вищого професійного училища ДДСО при МВС України та СК «Колос» проходили вже традиційні змагання з гирьового спорту серед працівників ДСО. 24 команди держохоронців з різних областей України змагались за право називатись найкращими.

З метою зміцнення фізичних показників, підвищення власного рівня та можливостей учасників, пропаганди здорового способу життя та зміцнення авторитету Державної служби охорони у Вінниці відбулися регіональні змагання з гирьового спорту серед працівників служби.

Чудова спортивна атмосфера та командний дух показали наскільки згуртовані і підготовлені працівники служби охорони. По 2 представники з кожної команди демонстрували свою майстерність в «особистому заліку у ваговій категорії до 90 кг», «особистому заліку у ваговій категорії понад 90 кг» та «командній першості».

Одесит Олександр Олефір, розповів що бере участь в змаганнях щорічно та з задоволенням поєднує робочі будні та спорт. Цього року міліціонер поставив особистий рекорд 96 разів у вправі «поштовх 2-х гир» та 197 разів – «ривок».

Відбірковий тур змагань був проведений на базі підрозділів України, тож боротьба за перемогу була запеклою, адже кожний підрозділ представляли найкращі співробітники.

Перемогу здобула команда столичного управління, друге місце виборола команда Одеси, на третьому – команда Львівського управління. В особистому заліку у ваговій категорії до 90 кг переміг Олександр Олефір, киянин Ігор Ейсмон став другим і львів'янин Сергій Мазур – третім. В особистому заліку понад 90 кг першість виборов представник команди УДСО міста Києва Андрій Шпачук, на другому місці представник команди УДСО Волинської області Ігор Герба, третім став львів'янин Олег Павлик.

Заступник начальника Вінницького ВПУ ДДСО при МВС України Дмитро Столяров зазначив, що змагання з кожним роком стають цікавішими, адже спортсмени постійно працюють над собою та намагаються покращити свої результати та наголосив, що проведення таких турнірів є сталою традицією, тому що здоровий спосіб життя є одним з пріоритетних позицій сучасного держохоронця.

УДСО при УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині спритниця ...
Наступна новина: Міліціонерам ВДСО Буковини ...

КОМЕНТАРІ