Депутати Львівської обласної ради вимагають відставки керівника департаменту з питань культури,національностей та релігій ЛОДА Наталії Гамкало

Депутати Львівської обласної ради вимагають відставки керівника департаменту з питань культури,національностей та релігій ЛОДА Наталії Гамкало

08.02.15 17:44 0 829
Під час засідання постійної комісії з питань б'юджету, соціяльно-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради 5 лютого 2015 року депутати розглянули питання щодо невідповідності займаної посади пані Наталії Гамкало, яка свого часу прислуговувала злочинному режимові Партії регіонів та засуджувала Майдан.

Як повідомив член комісії з питань б'юджету, соціяльно-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради свободівець Йосиф Ситник, депутати озвучили основні зауваження до Наталії Гамкало: систематичне невиконання рішень обласної ради, зловживання службовим становищем, неправомірне укладення контрактів із керівниками комунальних закладів Львівської області, ігнорування клопотань та звернень від Управління майном спільної власності, підозри у корупційних діяннях.

Під час засідання депутати розглянули 36 питань порядку денного. Одним із них було питання про стан виконання рішень Львівської обласної ради від 03.07.2012 р. № 524 "Про окремі питання забезпечення діяльності комунального підприємства та виконання повноважень Львівської обласної ради" та від 08.07.2014 р. № 1140 "Про окремі питання забезпечення управління об'єктами спільної власності територіяльних громад області".

У процесі розгляду цих питань депутати проголосували за звернення до голови Львівської ОДА щодо невідповідності займаній посаді директора Департаменту з питань культури, національностей та релігій ЛОДА пані Наталії Гамкало. Під час засідання комісії за таке звернення проголосували семеро депутатів.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Торік інтернет-шахраї ...
Наступна новина: На Волині завершена третина ...

КОМЕНТАРІ