У Львові "Студентська Свобода" провела серію показів фільмів про ОУН для молоді мікрорайону Рясне-2

У Львові "Студентська Свобода" провела серію показів фільмів про ОУН для молоді мікрорайону Рясне-2

08.02.15 13:32 0 758
З ініціативи Шевченківської молодіжної організації "Студентська Свобода" 6 лютого 2015 року мешканцям мікрорайону Рясне-2 показали фільми про ОУН.

Кінострічки переглянули близько 80 молодих людей. Найбільшу зацікавленість у молоді викликала шоста частина фільму "Собор на крові".

Після показу фільмів організатори провели коротку лекцію щодо сучасної ситуації у нашій країні та роль ОУН у встановленні українського націоналістичного руху.

Керівник Шевченківської районної організації "Студентська Свобода" Роман Федишин зазначив: "Зараз як ніколи важливо розповідати українській молоді про героїчні сторінки боротьби українського народу за свою свободу і незалежність; як націоналістична організація ОУН разом з УПА відіграли одну з найважливіших ролей у боротьбі за українську незалежність у ХХ столітті. Ми проводимо такі заходи з метою продовжити починання ОУН і донесті правдиву історію до людей".

"Наступного тижня у рамках програми національно-патріотичного виховання молоді ми плануємо провесті такі заходи і в інших районах міста Львова. Українська молодь повинна знати своїх героїв і бути політично та національно свідомою", – додав голова Львівської "Студентської Свободи" Андрій Пшик.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Призначено прокурора ...

КОМЕНТАРІ