Львівським рятувальникам провели навчальний збір

Львівським рятувальникам провели навчальний збір

08.02.15 09:23 0 786
7 лютого о 06:00 у Головному управління ДСНС України у Львівській області проведений навчальний збір особового складу за сигналом «Навчальний збір». Основною метою заходу є підвищення професіоналізму фахівців ДСНС та підтримання в постійній готовності до дій за призначенням.

Під час перевірки готовності особового складу до збору за сигналом «Навчальний збір», керівництво рятувальників Львівської області спільно із представниками Державної служби України з надзвичайних ситуацій перевірили наявність у особового складу особистих документів. Окрім цього, перевірено комплектацію тривожних валіз, засобів індивідуального захисту та утримання їх в належному стані.

Голова робочої групи з перевірки готовності до дій за призначенням мобільних груп реагування на надзвичайні ситуації на найважливіших об’єктах інфраструктури регіонів Михайло Бабенко зазначив: «Львівський гарнізон вважається одним з кращих рятувальних підрозділів України. І цей навчальний збір вкотре підтвердив це твердження. Рятувальники готові до реагування на надзвичайні ситуації, й у разі їх виникнення зможуть оперативно приступити до дій за призначенням».

На даний момент тривають перевірки структурних підрозділів ДСНС Львівщини. Згідно ввідних, рятувальники демонструватимуть свою майстерність та оперативність у реагуванні на різні небезпечні події.

Також у загоні технічної служби ДСНС Львівщини проводиться перевірка готовності сил і засобів мобільної групи №1 для забезпечення оперативного реагування на надзвичайні ситуації техногенного характеру на об’єктах інфраструктури області. До складу цієї групи входять рятувальники, медики, представники міліції, ДАІ, екстрених та комунальних служб міста. Мобільну групу перевіряють на готовність до виконання завдань за призначенням та ефективного управління її діями при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ