Працівники ДАІ Закарпаття переймаються безпекою найменших учасників дорожнього руху

Працівники ДАІ Закарпаття переймаються безпекою найменших учасників дорожнього руху

08.02.15 08:02 0 748
Днями інспектори Державтоінспекції області завітали до Баранинського дитсадка Ужгородського району з навчальною програмою по вивченню Правил дорожнього руху.

За допомогою тематичних плакатів та відповідних віршів про Правила дорожнього руху, маленькі дошкільнята з легкістю пригадали матеріал, який уже знали.

Завідувач Баранинського ДНЗ Марія Граб каже, що педагоги садочка часто нагадують діткам про безпеку дорожнього руху та навчають їх правильній поведінці на дорозі.

На питання, де повинні сидіти дітки в автомобілі, більшість дітлахів правильно відповіли, що на задньому сидінні. Але коли інспектор ДАІ запитала, чи хтось із них сидів у машині на передньому сидінні, то майже всі відповіли, що сиділи...

Тому дітям роз'яснили, якою небезпечною є їзда дітей на передньому сидінні. Працівниця ДАІ сказала дітям передати батькам, аби ті катали їх тільки на задньому сидінні у спеціальних дитячих кріслах та з пристебнутим ременем.

Вивчений матеріал було закріплено на практичному занятті. Поруч із садочком знаходиться пішохідний перехід, де діткам на практиці показали, як правильно себе поводити на пішохідному переході.

Шановні батьки! Дбайте про безпеку своїх дітей і пам'ятайте, що найбільш безпечно ваша дитина почуватиметься у спеціальному автокріслі, яке обладнане пасками безпеки.

Діти у віці до шести років – «найскладніші» пасажири. Вони не можуть довго всидіти на місці. Подбайте, щоб в машині були м'які та гумові іграшки чи інша забавка, але така, що не зможе травмувати дитину при різкому гальмуванні. Перед виїздом перевірте, щоб у салоні авто не було зайвих предметів, особливо важких чи гострих.

І найголовніше. Якщо ви везете в автомобілі дітей – будьте особливо уважними, не порушуйте Правил дорожнього руху. Пам'ятайте: життя та здоров'я маленьких пасажирів залежить саме від вас!

УДАІ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ